Mitsubishi warmtepomp Electric | Wat is de prijs per type?

Op deze pagina kom je meer te weten over de wereld van Mitsubishi warmtepompen! Mitsubishi biedt een breed assortiment aan hoogwaardige warmtepompen aan.

Mitsubishi warmtepomp prijs

Hoeveel kost een Mitsubishi warmtepomp inclusief installatie?

De lucht-water warmtepomp van Mitsubishi-warmtepomp kost ongeveer € 5.000. Dit systeem haalt energie uit de buitenlucht via een buitenunit en verwerkt dit via een binnenunit.

Wat kost een full electric geothermische warmtepomp?

De aanschaf van een full electric geothermische warmtepomp vereist een aanzienlijke investering, beginnend rond de € 10.000.

Deze kosten zijn hoger vanwege de benodigde diepe grondboringen tot 150 meter voor de warmte-extractie uit het grondwater, wat resulteert in hoge efficiëntie en rendement.

Lucht-lucht warmtepomp

Een lucht-lucht warmtepomp is voordeliger, met prijzen startend vanaf ongeveer € 2.000.

Deze warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht via een buitenunit, en zijn geschikt voor zowel verwarming als koeling, dankzij hun capaciteit om te functioneren tot extreem lage buitentemperaturen.

Lucht-water warmtepomp

De lucht-water warmtepomp van Mitsubishi Electric kost vanaf € 5.000. Dit systeem haalt energie uit de buitenlucht via eco-inverter buiten-units en verwerkt dit via een binnenunit, die aangesloten is op verwarmingssystemen zoals vloerverwarming of radiatoren, en kan ook sanitairwater verwarmen. Het systeem krijgt lucht door het aanzuigen van buiten en biedt zowel verwarmings- als koelmogelijkheden, waardoor het heel het jaar door nuttig is.  

Ontvang je graag persoonlijk advies en offertes op maat?
Vul het offerteformulier in. Het is gratis en vrijblijvend.
arrow Ontvang offertes en advies op maat

H2: Verschillende all-electric modellen van Mitsubishi

1. Ecodan

De Mitsubishi Electric Ecodan is een all-electric lucht-water warmtepomp, bekend om zijn hoge energie-efficiëntie en hoog rendement met een SCOP van 4.4.

Het systeem omvat een compacte buitenunit en een vloermodel binnenunit met een geïntegreerde 300 liter warmtapwaterboiler en expansievat, geschikt voor zowel verwarming als het leveren van warm tapwater.

Prijzen variëren tussen € 10,650 en € 15,050 na aftrek van subsidies, afhankelijk van de installatie- en aansluitkosten. Deze hoge prijs betaal je voornamelijk voor het hoog rendement.

2. Hydrolution

De Mitsubishi Electric Hydrolution, een all-in-one lucht-water Warmtepompsysteem, biedt een verwarmingscapaciteit van 6.0 kW en is vooral geschikt voor vloerverwarming en het leveren van sanitair warm water. 

Het warmtepompsysteem bestaat uit een binnenunit, een buitenunit en een wandbediening en natuurlijk een expansievat. Het gebruik van koudemiddel R410A en een energieklasse tot A++ maken het een efficiënte keuze voor een moderne woning en kleine bedrijven, geprijsd rond € 5,494 na subsidie, wel zo handig!

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf je project
1*. Waarom wens je een warmtepomp?
2*. Welk type warmtepomp wens je?
3*. Wat is je geschat budget voor de warmtepompinstallatie?
4*. Wanneer wil je een warmtepomp laten installeren?
5. Projectomschrijving
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Upload
Uploading…
Done!
Error! .
Je gegevens
Aangenaam!
Gelieve je voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve je familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door je aanvraag in te dienen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.