Waarom kiezen voor een Panasonic warmtepomp? 

In dit artikel leggen we haarfijn uit waarom je voor een Panasonic-warmtepomp zou moeten kiezen en uit welke modellen je kan kiezen!

warmtepomp panasonic

Panasonic warmtepompen: overzicht modellen

Er zijn vele verschillende merken warmtepompen. De warmtepompen van Panasonic zijn een slimme keuze voor het verwarmen van je huis en het voorzien van warm water.

Deze systemen werken op elektriciteit en gebruiken natuurlijke warmte uit de lucht, water of grond. 

Dit maakt ze een milieuvriendelijk alternatief voor gasgestookte ketels. Met een Panasonic warmtepomp kun je flink besparen op je energiekosten. Bekende modellen zijn onder andere:

  • Grond-water warmtepompen: Ideaal voor huizen met een tuin, halen warmte uit de grond.
  • Lucht-water warmtepompen: Geschikt voor de meeste huizen, halen warmte uit de buitenlucht.
  • Lucht-lucht warmtepompen: Verwarmen en koelen binnenlucht direct.
  • Hybride systemen: Combineren een warmtepomp met een traditionele ketel voor extra betrouwbaarheid bij extreem koud weer.

Deze systemen zijn ontworpen om te passen bij verschillende woningtypes en bieden aanzienlijke besparingen en milieuvriendelijke voordelen.

Aquarea K- en L-serie: lucht-water warmtepomp

De Aquarea K- en L-serie van Panasonic zijn geavanceerde lucht-water warmtepompen, ontworpen om efficiënt te verwarmen, te koelen en warm water te leveren.

Deze systemen halen tot 80% van hun energie uit de buitenlucht, wat een duurzame oplossing biedt voor zowel nieuwe als bestaande woningen.

Ze presteren enorm goed, zelfs bij lage buitentemperaturen, en zijn ideaal voor vloerverwarming en  radiatoren. Gebruikers kunnen aanzienlijk besparen op energiekosten, tot wel € 1100 per jaar, dat is nog eens profiteren!

Wat kost een all-electric warmtepomp van Panasonic?

Een all-electric warmtepomp van Panasonic, zoals de high-performance KIT-ADC12GE5, is een kostenefficiënte oplossing voor huishoudens die volledig van het gas af willen.

Deze warmtepompen gebruiken hernieuwbare energie uit water, lucht of bodem en zijn beschikbaar vanaf ongeveer € 12,000 voor lucht-water systemen.

Ze bieden enorme besparingen op de energierekening en helpen de CO2-uitstoot met 41% te verminderen, waardoor ze een duurzaam alternatief vormen voor traditionele verwarmingssystemen.

Ontvang je graag persoonlijk advies en offertes op maat?
Vul het offerteformulier in. Het is gratis en vrijblijvend.
arrow Ontvang offertes en advies op maat

Heeft Panasonic goede warmtepompen? Voordelen

Panasonic warmtepompen staan bekend om hun efficiëntie en duurzaamheid, met verschillende voordelen die ze aantrekkelijk maken voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik. Hieronder worden enkele van deze voordelen besproken.

1. Hoge energiebesparing

Panasonic warmtepompen gebruiken weinig energie om je huis te verwarmen of te koelen, wat helpt om je energierekeningen laag te houden.

2. Weinig onderhoud nodig

Een groot voordeel van Panasonic warmtepompen is dat ze niet vaak onderhoud nodig hebben. Dit betekent minder zorgen en kosten op de lange termijn.

3. Lage gebruikskosten

Panasonic-warmtepompen zijn zuinig in gebruik. Dit betekent dat ze over de tijd minder kosten met zich meebrengen voor energie en onderhoud.

4. Goed toepasbare warmtepompen

Deze warmtepompen passen goed in verschillende soorten huizen en gebouwen. Ze werken goed samen met bestaande systemen en zijn flexibel inzetbaar.

5. Gebruik van innovatieve technologie

Panasonic gebruikt nieuwe technologieën in hun warmtepompen om ze beter en milieuvriendelijker te maken. Dit zorgt voor betere prestaties en minder impact op het milieu.

Offerte

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf je project
1*. Waarom wens je een warmtepomp?
2*. Welk type warmtepomp wens je?
3*. Wat is je geschat budget voor de warmtepompinstallatie?
4*. Wanneer wil je een warmtepomp laten installeren?
5. Projectomschrijving
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Upload
Uploading…
Done!
Error! .
Je gegevens
Aangenaam!
Gelieve je voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve je familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door je aanvraag in te dienen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.